Novostavba dvojdomu v Oldřišově

Typ reference: Rodinný dům
Adresa: Oldřišov

Dům je navržen tak, aby splnil veškeré požadavky investora a zároveň zapadl mezi okolní zástavbu a ráz území. Vzhledem k požadavku umístit na pozemek dva domy byla zvolena verze moderního dvojdomu. Objekty budou spojeny částí obvodové stěny. Aby mohli obě dispozice využívat výhody jednotlivých světových stran byl půdorys objektu ozrcadlen a otočen. První podlaží je v obou domech tvořeno vstupním prostorem, samostatným WC, technickou místností a prostorem obývací pokoje s kuchyní a jídelním koutem. Z tohoto prostoru je umožněn výstup na terasu. Ve druhém podlaží objektu se nachází dva pokoje, ložnice se šatnou a koupelna. Druhé podlaží v místě pokoje vystupuje a tvoří tak zastřešení pro již zmíněnou terasu. Terasa bude umístěna přímo na okolním upraveném terénu a umožní tak přímý kontakt uživatele s okolní zahradou. Pro parkování automobilu bude o objektů zřízeno kryté parkovací stání. Pro usnadnění vstupu z prostoru stání bude vstupní hala objektu přístupná dalšími dveřmi. Na objektu byla použita jako základní barva bílá. výrazným rozlišením bude masivní rám okolo vstupních dveří a okna v ložnici. Tento rám bude barevně laděn do tmavě šedé. Okenní a dveřní výplně budou v dekoru dřeva - ořechu. Parkovací stání bude tvořeno ocelovým rámem se střechou z polykarbonátu. Zpevněné plochy příjezdu, přístupu i terasy budou tvořeny z betonové dlažby.


© ARSYLINE 2019
Upozornění
Zavřít